Det Vackraste. Det Vackraste chords & lyrics 2019-03-09

Det Vackraste Rating: 5,3/10 1088 reviews

Björn Afzelius

Det Vackraste

Det Dvackraste som Afinns är att Gvara någon A nära, när m Dånen lyser k Alart över s Gkog och Bmmark så under Abart. En Ckylig morgonb Gris sakta s Fveper geno Gm rummet. Att Dälskas utav Adig är det Gvackra Aste för Dmig. A Det Där en riked Aom att få Gälska och att A älskas. Det vackraste jag vet Are att se dej nr du sover Hr rder stilla frid Och jag glmmer bde rum och tid Du ligger hr bredvid Och jag knner hur du andas Att lskas utav dej Are det vackraste fr mej S sagolikt det are Att se morgon-dimman ltta Nr mrkret sakta flyr Och att se hur dagen ter gryr En kylig morgonbris Sakta sveper genom rummet Jag kryper ttt intill Lycklig fr att du finns till Stunder av stillhet Ett gonblick av ro ibland Stunder av lycka Att bara ha varandra Det are en rikedom Att f lska och att att lskas Vr krleks varsamhet Are det vackraste jag vet Det vackraste som finns Are att vara ngon nra Nr mnen lyser klart Ver skog och mark s underbart Du ligger hr bredvid Och jag knner hur du andas Att lskas utav dej Are det vackraste fr mej Stunder av stillhet Ett gonblick av ro ibland Stunder av lycka Att bara ha varann Det are en rikedom Att f lska och att lskas Vr krleks rlighet Are det vackraste jag vet Du ligger hr bredvid Och jag knner hur du andas Att lskas utav dej Are det vackraste fr mej Hey! The song was awarded a for Best Song of 1995.


Next

Songtext von Cecilia Vennersten

Det Vackraste

Du l Cigger här bre Gdvid, och j Fag känner h Gur du andas. Stunder av Bmlycka, att Gbara ha Emvarann. G Det Cär en riked Gom att få Fälska och a Gtt älskas. Provide quotes to support the facts you mention. Friheten är ditt vackra namn, vänskapen är din stolta moder, rättvisan är din broder, freden är din syster, kampen är din fader framtiden ditt ansvar.

Next

DET VACKRASTE JAG VET Chords

Det Vackraste

Du Dligger här bred Avid och jag k Gänner hur d Au andas. Vår k Därleks sårbarh Aet är det G vackr Aaste jag D vet. Capo on 3 fret Det Cvackraste jag Gvet är att F se dig när d Gu sover. If this song really means something special to you, describe your feelings and thoughts. Du l Digger här bred Avid och jag Gkänner hur d Au andas. Du är som stjärnorna, som vindarna, som vågorna, som fåglarna, som blommorna på marken. Don't hesitate to explain what songwriters and singer wanted to say.

Next

Det Vackraste Chords by Cecilia Vennersten

Det Vackraste

In 2005, ten years after the original performance by Cecilia Vennersten, a of the original lyrics was recorded by Swedish and singer on her. Du är mitt blod och mina lungor, mina ögon, mina skuldror, mina händer och mitt hjärta. Så Csagolikt det Gär att se m Forgondimman Glätta när m Cörkret sakta f Glyr, och att Fse hur dagen Amåter g Gryr. Du är min ledstjärna och vän, du är min tro, mitt hopp, min kärlek. Du är det finaste jag vet, du är det vackraste i världen. Här r Cåder stilla G frid, och ja Fg glömmer bå Gde rum och tid.

Next

Songtext von Cecilia Vennersten

Det Vackraste

Vår k Cärleks varsamh Get är det Fvackraste jag C vet. Jag Ckryper tätt i Gntill, lycklig F för at Gt du finns C till. It was originally sung by pop singer and finished second in the , the Swedish selections for. Ja du är det finaste jag vet, du är det dyraste i världen. Unsourced material may be challenged and removed. Att Cälskas utav G dig är d Fet vackraste Cför mig.

Next

Det Vackraste lyrics by Cecilia Vennersten

Det Vackraste

This article needs additional citations for. Du är som stjärnorna, som vindarna, som vågorna, som fåglarna, som blommorna på marken. Att Dälskas utav Adig är det Gvackras Ate för Dmig. Det vackraste jag vet Är att se dig när du sover Här råder stilla frid Och jag glömmer både rum och tid Du ligger här bredvid Och jag känner hur du andas Att älskas utav dig Är det vackraste för mig Så sagolikt det är Att se morgondimman lätta När mörkret sakta flyr Och att se hur dagen åter gryr En kylig morgonbris Sakta sveper genom rummet Jag kryper tätt intill Lycklig för att du finns till Stunder av stillhet Ett ögonblick av ro ibland Stunder av lycka Att bara ha varann Det är en rikedom Att få älska och att älskas Vår kärleks varsamhet Är det vackraste jag vet Det vackraste som finns Är att vara någon nära När månen lyser klart Över skog och mark så underbart Du ligger här bredvid Och jag känner hur du andas Att älskas utav dig Är det vackraste för mig. The song stayed at for 26 weeks during the period 29 April-21 October 1995, with 3rd place as best result there.


Next

Det Vackraste Jag Vet Chords by Cecilia Vennersten

Det Vackraste

S Atunder av s Dtillhet, ett G ögonblick av A ro ibland. The song was released as a and stayed 47 weeks in the Swedish singles chart total, including seven weeks at 1. Stunder av Amlycka, att Fbara ha Dmvarann. . Stunder av stillhet Ett ögonblick av ro ibland Stunder av lycka Att bara ha varann Det är en rikedom Att få älska och att älskas Vår kärleks varsamhet Är det vackraste jag vet Det vackraste som finns Är att vara någon nära När månen lyser klart Över skog och mark så underbart Du ligger här bredvid Och jag känner hur du andas Att älskas utav dig Är det vackraste för mig Stunder av stillhet Ett ögonblick av ro ibland Stunder av lycka Att bara ha varann Det är en rikedom Att få älska och att älskas Vår kärleks sårbarhet också: härlighet varsamhet Är det vackraste jag vet Du ligger här bredvid Och jag känner hur du andas Att älskas utav dig Är det vackraste för mig. S Gtunder av s Ctillhet, ett F ögonblick av G ro ibland. .

Next

Det Vackraste Jag Vet Chords by Cecilia Vennersten

Det Vackraste

. . . . . .

Next

Sångtexter: Det vackraste

Det Vackraste

. . . . . . .

Next

Vennersten Cecilia

Det Vackraste

. . . . . . .

Next